incl. BTWexcl. BTW

Nieuw bij ToolSafety vanaf 2023!

Hopelijk heeft u een prettige en veilige jaarwisseling beleeft! Namens ToolSafety wensen u het allerbeste voor 2023. Komend jaar staat voor ons in het teken van enkele grote veranderingen. Wij zetten ze graag voor u op een rij:

Bedrijfsgegevens

ToolSafety wijzigt haar rechtsvorm van een Vennootschap onder firma (Vof) naar een Besloten Vennootschap (B.V.). De nieuwe officiële bedrijfsnaam wordt hiermee ToolSafety B.V. – Hierdoor worden ook de volgende zaken gewijzigd:

  • KvK-nummer: het nieuwe KvK-nummer per 01-01-2023 wordt: 88200035
  • BTW-nummer: het nieuwe BTW-nummer per 01-01-2023 wordt: NL864535235B01

Bankrekeningnummer

Per 01-01-2023 maken wij gebruik van een nieuw bankrekeningnummer. Reeds verzonden facturen dienen te worden betaald op het ‘oude’ rekeningnummer, zie ook hieronder. Wij verwijzen naar graag naar de gegevens op uw factuur in geval dat u twijfelt welk rekeningnummer voor uw factuur van toepassing is. Een overzicht:

  • Ons oude rekeningnummer: IBAN NL68 KNAB 0259 4118 92 / BIC KNABNL2H
  • Het nieuwe rekeningnummer (vanaf 01-01-2023): IBAN NL96 RABO 0319 8544 69 / BIC RABONL2U

Opleidingen

2023 staat ook in het teken van opleidingen. Wij zullen beginnen met het aanbieden van e-learning en praktijkcursussen voor keurmeesters. Dit voor zowel keurmeesters die keuren namens ToolSafety als voor medewerkers in uw bedrijf die graag zelf aan de slag willen. Houdt onze website in de gaten voor meer nieuws!

Tarieven

Helaas ontkomen ook wij niet aan de tariefverhogingen van onze leveranciers. Na twee jaar nauwelijks prijswijzigingen te hebben doorgevoerd, zullen we wel wat (kleine) wijzigingen in de tarievenlijst verwerken. Op moment van schrijven wachten wij nog op tarievenlijsten van enkele leveranciers. De nieuwe tarieven zijn binnenkort opvraagbaar via ons contactformulier.

Webshop

Begin 2023 zal onze website weer nieuwe veranderingen ondergaan en daarbij krijgt ook de webshop weer een jaarlijkse vernieuwing. Daarbij zal het productassortiment worden uitgebreid en worden categorieën heringedeeld om het zoeken makkelijker te maken. Ook zullen we ons meer op keuringen en keurmeesters richten waarbij we steeds meer producten voor deze doelgroep aanbieden, zowel koop als huur! Houdt onze shop komend jaar dan ook in de gaten!

Vond je dit artikel leuk?

Delen op Facebook
Delen op Linkedin
Delen via email