incl. BTWexcl. BTW

Keuren & onderhoud intern transportmaterieel (BMWT)

Keuren

In het Arbo besluit is vastgelegd dat intern transportmaterieel zoals heftrucks, reachtrucks, hoogwerkers, verreikers, palletwagens en stapelaars jaarlijks gekeurd moeten worden.

“ToolSafety is uw partner voor het onderhouden en keuren van al uw intern transportmaterieel volgens BMWT Keur – en dit voor alle merken!”

Hoewel losse keuringen mogelijk zijn wordt de periodieke veiligheidskeuring in de regel gecombineerd met het jaarlijkse onderhoud. Niet alleen omdat preventief onderhoud bijdraagt aan de veiligheid van de truck en de kans op storingen verkleint, maar ook omdat de meerkosten voor een keuring relatief laag zijn wanneer gecombineerd met onderhoud. Zo kijkt de monteur voor zowel het onderhoud als de keuring grotendeels naar dezelfde onderdelen.

ToolSafety is uw partner voor het onderhouden en keuren van al uw intern transportmaterieel volgens BMWT Keur – en dit voor alle merken!

Onderhoud & Service

ToolSafety heeft de beschikking over een onderhouds- en servicedienst met een moderne en zeer goed uitgeruste werkplaats en ophaal-/brengservice.

Tijdens keuring of onderhoud kunnen wij u voorzien van vervangend materieel (overbruggingsmachines) en is het tevens mogelijk om vorkheftrucks, verreikers, hoogwerkers en reinigingsapparatuur te huren of leasen.

Keurings- en onderhoudsrapport 24/7 beschikbaar in uw persoonlijke portal

Indien uw intern transportmaterieel via ToolSafety wordt gekeurd en onderhouden dan krijgt u toegang tot het ToolSafety Portal. Hierin vindt u 24/7 alle keurings- en onderhoudsrapporten terug. Ook wordt u jaarlijks tijdig herinnerd om een afspraak voor herkeuring te maken.

ToolSafety voorziet u van al uw periodieke controles en inspecties. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.